JL Marine - Fritid

JL Marine - Fritid

Vores fritidsafdeling henvender sig til dig som elsker at tilbringe tid på vandet - og vil have det bedste isenkram.
Kontakt os
ship

Motor Yacht Løsninger

Her kan du udforske vores innovative motorløsninger med twin, triple eller quadruple installationer til motor yachts fra ca 55 fod til 100 fod.

anchor

Motorbåde

Her finder du den bedste løsning til din motorbåd op til ca 55 fod. Volvo Penta's 100 årige erfaring giver dig mange valgmuligheder.

wind

Sejlbåde

Udforsk Volvo Penta's komplette systemer af motorer med sejldrev eller indenbords akselinstallationer, udviklet specifikt til sejlbåde.

Om JL Marine

JL Marine er dit landsdækkende Volvo Penta Center samt distributør til autoriserede forhandlere i hele landet samt i Grønland. Vi kan tilbyde en top professionel reservedelsafdeling med Danmarks største lager af Volvo Penta reservedele og udstyr. Vores motorsalgs afdeling har altid både nye og renoverede motorer på lager for hurtig levering og vi tilbyder naturligvis til hver en tid såvel motorer som reservedele til yderst konkurrencedygtige priser.

Reservedele Kontakt

Vinteropbevaring

Udover løft og servicering af lystbåde, tilbyder vi også vinteropbevaring i store, fuldt isolerede bådhoteller med støbte gulve. Vi råder over to store moderne haller med et areal på tilsammen 3.000 m2.

Vinteropbevaring

Sleipner

Sleipner er et verdenskendt teknologivirksomhed kendt for sine produkter, der forbedrer sikkerhed og komfort i både op til 160 fod. Vores løsninger har længe været et pejlemærke for bådeindustrien, både inden for det professionelle og fritidssegmentet.

Læs mere

ZIPWAKE

ZIPWAKE startede med en vision om at bringe nye og komplette løsninger for at eliminerer dynamisk ubehagelige og farlige bådtrim og rulninger.

Læs mere