LAD DIN BÅD KOMME TIL LIVE

Uanset din båds behov, kan Volvo Penta levere en perfekt løsning. Med mere end 100 års marine erfaring og Volvo Groups ekspertise, har vi finjusteret vores tilbud til bådejere – der leverer sikker, pålidelig og kraftfuld motor og fremdrift løsninger foruden innovativ teknologi i form af integrerede systemer med unikke egenskaber. Føj hertil fordelene ved at have et enkelt kontaktpunkt til alle dine behov sammen med global service og support. Kort sagt, alt hvad du behøver for et problemfrit ejerskab og den bedst mulige sejladsoplevelse.

Hos Volvo Penta kalder vi det Easy Boating. Denne særlige følelse, når alt er enkel, når alt er taget sig af og fungerer perfekt og alt du behøver at gøre, er at fokusere på glæden ved at være ude på havet. Og mens du nyder, tager vi os af resten – fra reservedele og service til installation og support. Nemt, som det burde være.

Actionservice Operator

Vores globale forhandlernetværk, din første kontaktlinje, understøttes af Volvo Penta Action Service, vores telefonbaserede hjælpelinje og support service, der yder assistance 24 timer i døgnet, hver dag på året, på 28 sprog.