JL Marine er dit landsdækkende Volvo Penta Center samt distributør til autoriserede forhandlere i hele landet samt i Grønland.

Vi kan tilbyde en top professionel reservedelsafdeling med Danmarks største lager af Volvo Penta reservedele og udstyr.

Vores motorsalgs afdeling har altid både nye og renoverede motorer på lager for hurtig levering og vi tilbyder naturligvis til hver en tid såvel motorer som reservedele til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi varetager såvel salg som markedsføring via vore autoriserede forhandlere over hele landet. Herudover udfører vi servicearbejde både lokalt og i samarbejde med vore forhandlere. Salg af motorer varetages direkte af de enkelte bådebyggere og værfter samt gennem vores store forhandlernet. JL Marine har naturligvis et tæt samarbejde med Volvo Penta AB, men vi har selvfølgelig også vores egne specialister tilknyttet lokalt her hos JL Marine i Strandby.

Hos JL Marine er vi først og fremmest specialiseret i Volvo Penta produkter, og vi har som Volvo Penta Center i Danmark ansvaret for salg og support af Volvo Penta produkter til hele det Danske marked.

Men ikke nok med det, så forhandler vi også de unikke produkter fra Sleipner og ZIPWAKE.

Sleipner tilbyder professionelle thrustersystemer, systemer for hydraulisk styring, stabiliseringssystemer samt trimplan kontrol. Indenfor Trimplan kontrol er det dog nok ZIPWAKE som har det største udvalg. Her kan du vælge imellem mange forskellige modeller alt efter bådtype samt ønsker og behov.

Som Volvo Penta Center i Danmark for såvel Kommercielt- som Fritidsbrug, har vi gennem et bredt forhandlernet i Danmark mulighed for at give slutbrugere af Volvo Penta den bedst mulige service.

Vores team af professionelle teknikere og håndværkere har de højeste kompetencer omkring Volvo Penta`s produkter og er altid klar med den bedste rådgivning og support til vores kunder. De står desuden klar til at reparere alle typer Volvo Penta motorer ligesom at de kan opbygge specialopgaver fra bunden.

I vores salgsafdeling sidder vi klar til at hjælpe og vejlede vores kunder med at beregne de helt rigtige motor applikationer samt at sammensætte tilbud som passer til kundens behov og ønsker.

Kontakt vores salgsafdeling for et tilbud >