JL Marine - Commercial

JL Marine - Commercial

Volvo Penta er baseret på et omfattende motorprogram, der spænder fra 80 til 588 kW effekt, som tilbyder drevsystemer og motorer til fremdrift, komplette marine generator set og auxiliary. I mere end 100 år har vi forfinet vores tilbud til det maritime marked sammen med operatører, designere, OEM'er og klassifikationsselskaber.
Kontakt os
ship

Fremdrift

Moderne, pålidelige og brændstofeffektive - Karakteristika ved Volvo Penta-motorer og fremdriftsløsninger.

anchor

Marine Gensets

Volvo Penta's komplette udvalg af marine gensets tilbyder pålidelig og brændstofeffektiv elproduktion.

wind

Auxiliary

Pålideligheden og holdbarheden af dine hjælpemotorer er afgørende for livet og arbejdet om bord.

Om JL Marine

JL Marine er dit landsdækkende Volvo Penta Center samt distributør til autoriserede forhandlere i hele landet samt i Grønland. Vi kan tilbyde en top professionel reservedelsafdeling med Danmarks største lager af Volvo Penta reservedele og udstyr. Vores motorsalgs afdeling har altid både nye og renoverede motorer på lager for hurtig levering og vi tilbyder naturligvis til hver en tid såvel motorer som reservedele til yderst konkurrencedygtige priser.

Reservedele Kontakt

Med dig hele vejen

Brug af originale Volvo Penta reservedele hjælper med at sikre optimal ydelse, pålidelighed og lang levetid for dit Volvo Penta-produkt.

Reservedele

Sleipner

Sleipner er et verdenskendt teknologivirksomhed kendt for sine produkter, der forbedrer sikkerhed og komfort i både op til 160 fod. Vores løsninger har længe været et pejlemærke for bådeindustrien, både inden for det professionelle og fritidssegmentet.

Læs mere

ZIPWAKE

ZIPWAKE startede med en vision om at bringe nye og komplette løsninger for at eliminerer dynamisk ubehagelige og farlige bådtrim og rulninger.

Læs mere