Sleipner thrustersystem

Skal vi tage en snak?
Vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

Du har søgt på Sleipner. Dette er et thrustersystem som gør dit liv som skipper en hel del nemmere.

Med Sleipner får du ikke kun ekstra lir til din båd, men får også en mere behagelig sejlads. Både for dig som skipper, men også for dine passagerer. 

Med Sleipner har du nemlig en lang række af muligheder, for at stabilisere din båd under sejlads. Men ikke nok med det, så har du mange andre muligheder med Sleipner revolutionerende systemer.

De har ankerspil, bovpropeller og meget andet, som de fleste har fornøjelse af samt brug for i det daglige. Men derudover er der mange andre lækre features som du og din besætning vil elske. 

Herunder bør nævnes deres thrustere, som gør manøvrering let som en leg. Her er vind og vejr underordnet. Med disse thrustere kan du komme gennem selv den mest besværlige indsejling, samt foretage de mest avancerede havnemanøvrer. 

Sleipner til professionelt og industrielt brug

Sleipner kan benyttes af langt størstedelen af skibe til professionelt eller industrielt brug. Uanset størrelsen og bådtypen vil du og din båd kunne drage store fordele af de mange muligheder.

Hos JL Marine er vi autoriseret UG premium dealer af de mange systemer fra Sleipner. Dermed kan vi vejlede dig på bedst mulig vis. På den måde ender du med de systemer, som passer og gavner dit skib bedst muligt.

Ikke nok med det, så kan vi også varetage installationen af alle systemer fra Sleipner. Men ikke nok med det, så kan vi selvfølgelig også stå for reparation og renovering af deres mange systemer.

På den måde er du i trygge hænder. Det gælder hele vejen fra de første tanker og overvejelser samt vejledning, til installation og videre gennem hele systemets levetid.

 Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32