Skal vi tage en snak?
Vi vender tilbage inden for 24 timer på hverdage.

ZIPWAKE er et fuldautomatisk trimsystem der henvender sig til alle motorbåde uanset motormærke eller installationstype, skrueaksel, Z-drev eller påhængsmotor, der findes en løsning til alle varianter.

ZIPWAKE er allerede et kendt mærke der har været på markedet siden 2015, så det er et gennemprøvet kvalitetsprodukt, hertil kan det siges at vi f.eks. har det ude at køre på en af kystredningstjenestens FRB-både med gode resultater.

Systemet er enkelt bygget op omkring et kontrolpanel med indbygget GPS og Gyro. Kontrolpanelet giver signal til et par hurtigreagerende interceptors, der herefter korrigerer bådens bevægelse.

KEY FEATURES

  • ZIPWAKE er et fuldautomatisk trimsystem
  • Et dynamisk system der eliminerer ukomfortable og farlige bevægelser ved planende sejlads.
  • Minimere automatisk hækbølgen hvilket forbedrer din brændstoføkonomi.
  • Systemet er af høj kvalitet, det er simpelt at montere og samtidigt er det nemt at udvide ved efterkøb af udvidelse.
  • Systemet er styret af hurtigreagerende interceptors, sammenligneligt er disse 5-10 gange hurtigere end traditionelle trimflaps.
  • Kontrolpanelet har fra standard indbygget GPS, 3D-Gyro og 3D- accelerometer.
  • Det fulde system leveres i en kitbox med fyldestgørende guidlines der gør det nemt og overskueligt hvis du selv vil montere det.

Kort beskrevet har vi med et gennemtestet produkt med gode resultater, sammenlignet med andre mærker på samme marked, er det samtidigt også i en fornuftig prisklasse.

Hos JL Marine står vi klar med vores teknikere der kan hjælpe med at finde det helt rigtige system der passer til din båd.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32