Power til professionelle

Moderne, pålidelige og brændstofeffektive – Karakteristika ved Volvo Penta-motorer og fremdriftsløsninger gør dem til et perfekt valg til en bred vifte af højtydende og kraftige applikationer. Baseret på Volvo Pentas mere end århundrede lange marine erfaring og Volvo koncernens kombineret viden og teknologiske ekspertise, er vores løsninger blevet udviklet, fremstillet og grundigt testet for at imødekomme behovene hos krævende operatører over hele verden.

Repower, for at forbedre din præstation

En smart måde at forbedre dit fartøjs overordnede ydeevne på er at erstatte din motor. Volvo Penta har udviklet repowering kits for at sikre en sikker, nem og omkostningseffektiv udskiftning. Hvert kit er lavet til at matche, og er blevet grundigt testet samt vil medføre minimal indvirkning på dit eksisterende motorfundament. Din Volvo Penta-forhandler vil være i stand til at hjælpe dig gennem hele repoweringsarbejdet.

En bred vifte af applikationer

Volvo Penta’s udvalg af fremdriftsløsninger bruges af operatører over hele verden, hvilket forbedrer ydeevnen, effektiviteten – såvel som manøvredygtighed, kontrol og arbejdsmiljø. Løsningerne er i brug i en bred vifte af erhvervssegmenter – såsom kystvagt og patruljeskibe og passagertransport.