Volvo Penta shop

Du har søgt på Volvo Penta shop. Du søger måske efter hvad Volvo Penta har at tilbyde? Eller måske søger du efter en eller flere bestemte reservedele til din motor?

Hos JL Marine har vi Volvo Penta. Det vil sige, at vi forhandler samt servicerer alle deres produkter – Og det er ikke uden grund at valget faldt på netop dem. Deres produkter er fantastiske, både når det kommer til pålidelighed og kvalitet. Der var dermed ingen tvivl om, hvilken producent vi ønskede at forhandle her hos JL Marine.

JL Marine – Volvo Penta shop og serviceværksted

At sælge bådmotorer er blot én af vore forretningsområder. Som autoriseret Volvo Penta forhandler har vi også alt i udstyr og reservedele til deres motorer. Dette kan du vælge at købe separat. Men det kommer dig også til gode når vi reparerer din motor. Vi har alt i reservedele som forventes af en Volvo Penta shop og mere til.

Vi har desuden mange års erfaring indenfor såvel montering som reparation og renovering af alle de bådmotorer du finder i vores Volvo Penta shop. Vi kan således ikke bare montere og installere din nye motor hos os. Du kan nemlig ligeledes nyde godt af vores ekspertise og høje serviceniveau når din motor har brug for en hjælpende hånd. 

Hos JL Marine står vi altid klar til at hjælpe dig og din båd godt igennem en hver reparation og renovering. Vores dygtige teknikere er alle autoriserede og holder sig konstant opdateret samt træner løbende i nye metoder og teknikker. Det ser vi som en naturlig del af det høje serviceniveau, vi som Volvo Penta shop forhandler ønsker at præstere.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her