Volvo Penta motor

Du har søgt efter en Volvo Penta motor. Det kan vi hos JL Marine sagtens forstå. Deres motorer er nogle af markedets bedste og mest pålidelige. Desuden tilbyder de et ualmindeligt stort og bredt sortiment af bådmotorer hvor der er en motor for en hver smag.

Så om du er fritidssejler med en mindre båd, eller om du ejer et større professionelt eller industrielt skib spiller ingen rolle. Du vil med andre ord altid kunne finde en motor der passer perfekt til din båd og dine behov. 

Hos JL Marine står vi naturligvis klar til at vejlede dig i købsprocessen. Desuden kan vi selvfølgelig installere din nye motor for dig. På den måde er du fri for bøvl og diverse problemer der kan opstå ved en ukorrekt installation.

JL Marine er autoriseret forhandler af Volvo Penta motor

Hos JL Marine servicerer vi dagligt en Volvo Penta motor, ofte også flere. Det gør vi fordi vi er autoriseret forhandler af deres store udvalg af bådmotorer. 

At vi er autoriseret forhandler, vil sige at vi har alt det specielle udstyr som det kræver for at kunne foretage renoveringer samt reparationer på en Volvo Penta motor. 

Vi kan dermed være dig behjælpelig i hele motorens levetid. Lige fra den indledende vejledning, over klargøring og installation til diverse reparationer og renoveringer der måtte dukke op med årene. 

Vi står endvidere også gerne for olieskift i din bådmotor. Hos JL Marine tilbyder vi altid fornuftige, nordjyske priser. Dertil kommer vores altid sublime service. Vi er altid på pletten når du har brug for os. På den måde kan du også føle dig mere tryg og sikker i det daglige, når du ved at vi står klar til at hjælpe hvis der skulle opstå problemer.Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her