Volvo Penta diesel motor

Du har søgt på Volvo Penta diesel motor. Står du og mangler en ny motor til din båd? I dette tilfælde kan det give god mening at afsøge markedet for den bedste motor til din båd og budget.

Hos JL Marine er vi autoriseret forhandler af Volvo Penta diesel motor samt deres øvrige motorer. Vi har mange års erfaring at trække på og hjælper og vejleder dig naturligvis gerne i valget af din næste bådmotor.

Det er nemlig ikke altid lige til at vælge den helt rette motor til din båd. Om du er lystsejler eller sejler i et professionelt- eller industrielt skib, spiller ingen rolle. I Volvo Pentas sortiment finder du motorer til en hver smag, størrelse og brug. Du vil med andre ord også med sikkerhed finde en motor der passer til dig og din båd.

Reparation og renovering af Volvo Penta diesel motor

Ikke nok med, at vi kan bistå dig med råd og vejledning i købet af en ny motor, så kan vi også holde den ved lige. Vi kan således renovere og reparere din Volvo Penta motor. 

Vi har alt i specialværktøjer til Volvo Pentas motorer. Vi har desuden alle tænkelige reservedele til deres motorer. Dét sammenkoblet med vores store viden og erfaring gør, at vi har de bedste forudsætninger for at reparere eller renovere din båd. Sammen får vi din båd på ret køl igen.

JL Marine er beliggende på den idylliske Strandby havn. Vi er således aldrig langt væk når du sejler i Kattegat, ligger for anker i Ålbæk Bugt eller ligger i én af østkystens mange havne.

Vi står klar til at servicere din Volvo Penta diesel motor.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her