Vinteropbevaring af båd

Du har søgt på vinteropbevaring af båd. Hos JL Marine finder vi det helt naturligt, at du søger efter netop dette. Når vinteren nærmer sig, er det nemlig en stor fordel at få båden op på land og helst også ind hvor der er varmt og tørt.

Dette kan vi hos JL Marine hjælpe dig med. Vi tilbyder frostfri vinteropbevaring af båd. Hvad end det blot er en jolle, motorbåd eller sejlbåd, så kan vi tilbyde vinteropbevaring af båd. 

På vores bådhotel kan vi håndtere både med en længde på op til 100 fod. Selve håndteringen sker med vores specialbyggede bådvogn.

Om du har hjemhavn i Skagen, Frederikshavn, Strandby eller en helt fjerde havn på den nordjyske østkyst spiller ingen rolle. Uanset hvad, så kan du med fordel lade din båd overvintre i vores trygge omgivelser på Strandby havn. 

Har du hjemhavn i Sverige eller Norge har vi mulighed for at hjælpe dig. Vi tilbyder bådopbevaring og vores full service pakke til hele norden

Vi har sørget for, at der er de helt rette omgivelser for, at din båd kan få en god overvintring hos os. Udover at der naturligvis er lunt og tørt i vores haller, så sørger vi selvfølgelig også for, at sikkerheden er i orden. Det gør også, at du sover trygt om natten, velvidende at din båd står lunt og trygt hos os.

Vinteropbevaring af båd hos JL Marine i Strandby

Det er ikke nødvendigvis vinteropbevaring af båd som du kender JL Marine på. Men vi er faktisk en af de større udbydere af indendørs vinteropbevaring af båd i Nordjylland. Når du opbevarer din båd hos os, så er det blot at glæde sig til forårets kommen. Vi passer godt på din båd vinteren over mens du får tid til andre interesser. 

Hos os har din båd de bedste rammer for en god vinter. Vi sørger for at din båd altid har det tørt og godt. Således kan både du og din båd være fuldt ud klar til sæsonen der venter.

Når du opbevarer din båd på et af vores bådhoteller, så har du naturligvis altid adgang til din båd, ligesom at det kan lade sig gøre at udføres mindre vedligeholdelsesarbejde.

Optagning – Konservering – Motorservice – drevservice – reparation af propeller – bundmaling – polering & voks – Kvalitet og personlig service er vigtig for os.Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her