Vinterkonservering af bådmotor

Du har søgt på vinterkonservering af bådmotor. Hvis du er bådejer, kan det være både praktisk og smart at få den indenfor i varmen vinteren over. 

Hos JL Marine kan vi tilbyde din bådmotor lune, trygge og sikre omgivelser for vinteren. Det gør også at du kan sove roligere og generelt bare slappe lidt mere af, velvidende at din motor er i trygge hænder. Vi tager os godt af din motor hele vinteren over. På den måde er du fri for at tænke på det. Samtidig kan du måske få tid til noget af det som du har nedprioriteret i sommerhalvåret. 

Hvis du overvejer vinterkonservering af bådmotor, så kan du med fordel lade os hos JL Marine om opgaven. Din motor vil blive opbevaret i en af vore haller på Strandby havn. Her vil den blive passet og plejet vinteren over, i sikre omgivelser.

Vinterkonservering af bådmotor samt opbevaring af båd

Det er ikke kun motorer der nyder godt af vores trygge og lune omgivelser. Hver vinter tilbyder vi nemlig ligeledes vinteropbevaring af både. Det kan nemlig være en stor fordel at hive din båd på land og rulle den ind i en af vores haller. Her står den trygt og godt i lune omgivelser. 

Når du opbevarer din båd, eller bestiller vinterkonservering af bådmotor hos os vinteren over, så kan du naturligvis komme og gå som du vil. Du vil få udleveret en nøgle til hallen når din båd køres i hallen for vinteren. 

Således kan du nemlig gå og passe og pleje din båd samt begynde på mindre projekter og vedligehold. Således har du mulighed for at bruge vinteren effektivt så både du og din båd er klar til den sæson som venter forude.Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her