Reparation af bådmotor

Du har søgt på reparation af bådmotor. Hos JL Marine i Strandby har vi stor ekspertise i netop dette. Vi er autoriseret forhandler af alle Volvo Pentas motorer. 

 Vi kan dermed være dig behjælpelig med en lang række renoveringer samt reparation af bådmotor. Vi stiller gerne vores ekspertise og mange års erfaring til rådighed for dig som kunde hos os. Vi står altid klar med råd og vejledning. Dette gør vi, for at vi sammen kan finde den bedste løsning til netop din båd og det problem der måtte være.

Vores teknikere er naturligvis autoriserede. Men ikke nok med det, så følger de også hele tiden med i, hvad der rører sig i branchen samt hvad der er nyt. De træner ligeledes konstant i nye metoder og tekniker fra alle vore brands. På den måde kan du med ro i sindet overlade din reparation af bådmotor i trygge hænder hos JL Marine.

Autoriseret Reparation af bådmotor

Vi reparerer alle Volvo Penta motorer. Om du er ejer af en yacht, lystbåd eller motorbåd, så kan vi være behjælpelig med reparation af bådmotor. Vi både renoverer og reparere alle Volvo Penta motorer.

Vi kan naturligvis også reparere og renovere Volvo Pentas motorer til professionelt- samt industrielt brug.    

Vi er beliggende på Strandby havn, let tilgængelig på Vendsyssels østkyst. Vi har valgt at specialisere os i Volvo Penta motorer. De har gode og pålidelige motorer til et hvert formål og vi forhandler alle deres motorer. Desuden har vi alt i specialværktøj fra Volvo Penta. Dette sikrer sammen med vores store erfaring at vi er i stand til at løse langt de fleste problemer, som måtte opstå med din motor.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her