Renovering Volvo Penta

Du har søgt på renovering Volvo Penta. Det giver da også god mening at renovere og reparere din nuværende motor, fremfor at anskaffe dig en ny. En motor der ikke virker, er ofte ikke fordi at hele motoren er sat ud af spillet. Det skyldes ofte blot at en eller flere komponenter skal repareres eller udskiftes. 

Netop dette har vi, hos JL Marine stor ekspertise i. Når det kommer til renovering Volvo Penta motorer, så har vi hos JL Marine mange års erfaring med at reparere en lang række forskellige typer bådmotorer. Vi kan løse selv de mest komplekse problemer og stå for renovering Volvo Penta.

Vores dygtige teknikere er alle autoriserede. Men ikke nok med det, så trænes de løbende i den nyeste viden og de nyeste teknikker og metoder indenfor Volvo Pentas bådmotorer.

Vi foretager renovering Volvo Penta på vores moderne værksted 

På vores værksted i Strandby har vi de bedst mulige forudsætninger for at renovere din Volvo Penta motor. Her har vi nemlig alt i specialværktøj til renovering samt reparation af din Volvo Penta motor. 

Som autoriseret Volvo Penta forhandler, benytter vi naturligvis kun originale reservedele. Dette betyder også at du, når din motor renoveres eller repareres hos os, kan nyde godt af 2 års garanti. 

Det er dog ikke kun renovering vi er mestre i. Vi forhandler naturligvis også alle Volvo penta motorer. Lige fra motoren til den mindre fritidsbåd, til de store og kraftige motorer til industrielt og professionelt brugt. Du kan med andre ord altid finde en motor der passer til din båd og dine behov.

Ligeledes står vi naturligvis hellere end gerne for montering og installering af din nye motor. Dette sikrer en problemfri start på din nye motors liv. Helt uden de små børnesygdomme der kan komme hvis din nye motor ikke installeres korrekt.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her