Propel til båd

Du har søgt efter propel til båd. Søger du efter en ny propel til båd, så er du kommet til det helt rette sted. Hos JL Marine forhandler vi de mange funktionelle produkter fra Sleipner.

I Sleipners sortiment finder du alverdens udsyr og systemer som giver en bedre og mere behagelig sejlads, ikke mindst for skipper, men naturligvis også for den øvrige besætning eller dine passagerer.

Sleipners produkter fordeler sig indenfor områderne Hydraulisk styring, Side-power Thrustersystemer, stabilizer systems og ACS Auto Trimplan Kontrol. Desuden forhandler de en lang række udstyr indenfor ankre, ankerkæder, propeller til båd og meget mere.

Hos JL Marine er vi stolt over at kunne kalde os forhandler af de mange systemer samt bådudstyr fra Sleipner. Her får du et fantastisk udvalg af propel til båd og andet bådudstyr.

Bådudstyr og propel til båd i bedste kvalitet 

Når det kommer til kvaliteten, så er der intet at være bekymret for. Alt udstyr samt alle systemer er udført med kvalitet, sikkerhed og komfort i højsædet. 

Hos JL Marine står vi som altid klar til at vejlede dig. På den måde er du som kunde hos os sikret på bedst mulig vis i at det er det rette udstyr du får købt ind. For udstyret skal naturligvis passe til såvel din båd som til dine behov. Derfor er det helt essentielt at tage imod den hjælp og vejledning som du kan få.

Men ikke nok med det, så står vores teknikere selvfølgelig også klar til at assistere dig, når din nyindkøbte propel til båd eller andet bådudstyr skal monteres og installeres på din båd. Vi holder til på Strandby havn lidt syd for Skagen. Dermed er det nemt at komme til os hvor end din båd ligger i Danmark, den svenske vestkyst samt det sydlige Norge. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her