Indenbordsmotorer til både

Du har søgt på indenbordsmotorer. Hvis du er på udkig efter en ny indenbordsmotorer til din båd, så er du kommet til det helt rette sted. Hos JL Marine har vi mange års erfaring i alt der har med motorer at gøre. 

Vi har valgt at specialisere os i Volvo Pentas indenbordsmotorer. Det har vi, fordi du med Volvo Penta får sublim kvalitet til fair priser. 

Dertil får du naturligvis også vores altid gode service. Vi har mange års erfaring fra branchen og har dermed et stort knowhow. Vi vejleder derfor også hellere end gerne dig, der er på udkig efter en ny bådmotor. På den måde er du også sikker på at få en motor der passer til dine behov og din båd.

Vi har mange års erfaring med alverdens reparationer af indenbordsmotorer. Vi kan således være behjælpelig med store såvel som små reparationer af forskellige slags.

Sidst, men ikke mindst, så kan vi hos JL Marine tilbyde et bredt udvalg af reservedele. Faktisk har vi alt i reservedele til Volvo Pentas indenbordsmotorer.

JL Marine servicerer alle indenbordsmotorer fra Volvo Penta

Volvo Penta er lig med høj kvalitet. Dette kombineret med vores knowhow samt det høje serviceniveau vi byder alle vore kunder gør, at vi hos JL Marine er i stand til at hjælpe og vejlede dig om alle typer af motorer. Vi forhandler desuden alle Volvo Pentas bådmotorer. Uanset hvilken Volvo Penta motor du leder efter, så står vi altid klar til at vejlede dig. På den måde er du også sikret bedst muligt, at du får den helt rette motor til dig og din båds behov.

Størrelsen af din båd eller om det er en lystsejler, til mindre erhvervsbrug eller til professionelt brug spiller ingen rolle for os. Vi yder den samme gode service til alle vore kunder. Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her