Dynamic Trim Control System

Du har søgt på Dynamic Trim Control System. Når du som bådejer er på udkig efter nyt udstyr til din båd, så er det kun naturligt at du overvejer det unikke Dynamic Trim Control System fra ZIPWAKE.

Der kan være mange gode grunde til at du har søgt efter ZipWake og deres smarte produkter. Med deres både smarte og unikke Dynamic Trim Control System er det intet under at du ønsker at undersøge om det er noget for dig og din båd.

Med det unikke system fra ZIPWAKE får du virkelig værdi for pengene. Det smarte system gør nemlig ikke kun sejladsen langt mere behagelig, men også mere effektiv når det kommer til forbruget af brændstof.

Når du køber dit nye Dynamic Trim Control System hos ZIPWAKE får du alt hvad du har brug for. Alt dette endda i én enkelt kasse. Så bliver det ikke meget nemmere.

Hos ZIPWAKE har de virkelig lagt sig i selen til at levere et sublimt produkt. Men ikke nok med det, så har de også gjort alt hvad de kan, for at gøre hele systemet så kompakt og simpelt som muligt. 

Dette kommer naturligvis, i den grad dig som bådejer til gode. Det skyldes ganske enkelt at alt udstyr og værktøj kommer i én samlet kasse. Men genialiteterne stopper langt fra her. Du kan nemlig nemt og bekvemt udvide systemet med yderligere 4 interceptorer. Dette kan du vel at bemærke uden at du skal bruge andet værktøj eller flere stik eller lignende. 

Få hjælp og vejledning til dit vælge det rette Dynamic Trim Control System

Hos JL Marine står vi klar til at rådgive dig således at du får den helt rette model. For modellen skal naturligvis passe til din båd samt dine ønsker og behov.

Der er nemlig flere forskellige modeller. Alle er de tilpasset forskellige bådtyper samt forskellige typer af behov. Dermed kan det være en god ide at få vores teknikere med indover. På den måde er du sikker på at få det helt rigtige system til dig og din båd.

Hvis du ønsker hjælp til at installere systemet, så kan vi hos JL Marine naturligvis også være behjælpelig her. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32