Bådmotorer

Du har søgt på bådmotorer. Hvis du står og mangler en ny motor til din båd, eller ønsker at få istandsat den nuværende motor? Hvis dette er tilfældet, så er du kommet til den helt rigtige side. 

Hos JL Marine har vi mange års ekspertise i alt hvad der har med bådmotorer at gøre. Vi er specialiserede indenfor Volvo Penta bådmotorer. Derfor står vi naturligvis også altid klar til at vejlede dig. Vi vejleder dig om hvilken motor du bør vælge til netop din båd samt dine behov.

Hos JL Marine finder du alt indenfor Volvo Penta. Om det er til fritidsbrug, til mindre erhvervsbrug eller professionelt brug, så har vi hvad du skal bruge. Hvis du er i tvivl om, hvilken motor der er den ideelle til netop din båd, så står vi naturligvis klar til at vejlede dig.

Står du med en motor der ikke længere spinder som den skal, så lad os, hos JL Marine tage et kig på den. Vi har stor ekspertise i renovering af bådmotorer. Vi har derfor viden og erfaring til at kunne løse selv de mest komplekse renoveringer af din motor. 

Om det er en mindre eller en større indenbordsmotor spiller ingen rolle. For uanset hvad, så skal vi nok få den på ret køl igen.

Alt i reservedele til Volvo Penta bådmotorer

Står du og mangler en reservedel til din Volvo Penta motor, så frygt ej. Hos JL Marine har vi alt i reservedele indenfor Volvo Penta. Derfor vil du, ved vores hjælp, altid kunne finde frem til netop den reservedel som du og dine bådmotorer står og mangler. 

Udover at vi sælger alle Volvo Penta bådmotorer og reservedele til disse, så kan vi naturligvis også forestå renoveringen eller installeringen. Dette frigiver tid og overskud til dig som skipper og sikrer samtidig at alt installeres eller renoveres til perfektion.Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores services, så kontakt os i dag på telefon nr.  98 48 00 32 eller ved at trykke her